Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZÉP VOLT TESTVÉREM !

kucsora-p-2.jpg                                                                      Foto : Kovács László ( részlet , 1979 )
 
Drága Barátom Kucsora Pista s immár Drága Testvérem az Örök Szellemi Hazában !
Szép volt Testvérem ! Áldás lehetett a pici gyermekkorod óta művelt munkádon , különben hogyan lehettünk volna ennyien a vásárhelyi Katolikus Temetőben , hogy az emléked előtt tisztelegjünk !?
Előtted , Ott a Tisztánlátás Birodalmában eddigre már nyilvánvalóvá vált , hogy mi lehet ez a Hihetetlen Békesség a Lelkedben , holott  csak pár napja hagytad Magad mögött a földi világot - bennne Isten Ajándékait ; a Családodat a Szeretteidet és hát - a Lovakat .
Életed Filmjét végignézve ugyanis megbizonyosodhattál affelől , hogy jól kamatoztattad a Magaddal hozott talentumaidat  a Küldetésedben , aminek egyetlen célja az volt , hogy Magad növekedj a Szeretetben és erre minél több embert is megtaníts .
Ugyanakkor már Bizonyosság Előtted Testvérem az is , hogy Szeretteid és szeretett lovaid is mind mind IstenTeremtményei , s így - Ők is - mint Te Magad is földi életed során - az Ő Gondoskodó Szeretete folytán " Jó kezekben " lesznek .
 
Drága István Testvérem . A gyásszalagos kis csokor mellé Útravalót is hoztam Neked . Útravalót , amit Maga a mi " Gazdánk " , a mi Urunk fog Tenéked személyesen átadni , ha most - amikor döntened kell a " hogyan tovább " - ról - az Ő Útját , a Fény Útját választod .
 
A mi Urunk segíteni fog Neked , hogy a Lelked végérvényesen megnyugodjon és megbékéljen minden földi dolgod tekintetében . 
Meg fogja Neked bocsátani a Te vétkeidet , mulasztásaidat és segíteni fog Neked , hogy Te is meg tudj bocsátani mindenkinek , akikkel valaha is dolgod volt és legfőképpen Önmagadnak ! 
A mi Urunk Jézus Krisztus személyesen fog Tégedet , mint az Ő Egyetlenét ( Hiszen Kucsora Pistiből is csak egyetlen egy van ! )  bébocsátani az Ő Országába és fog az Ő Végtelen Szeretetével Magához ölelni .
 
Kérlek Testvérem , ne késlekedj ! Indulj a Fény felé !

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.