Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendhagyó Nőnapi Köszöntés - TGy módra

 

nonap-2019.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kívánhatnék e Szebbet , Többet , Jobbat Tinéktek  , mint a Legnagyobb Jót ? 
Hogy Kicsoda Ő és Micsoda Ő , megtudjátok , ha rászántok egyetlen percet erre a rövid Üzenetére -
csak Nektek !
 

 Pontosan a nők azok, akik az emberi élet fenntartását biztosítják! Pontosan ott van a baj, amikor egy nő lemond nőiességéről! Pontosan a férfiak azok, akik, mint eddig is mindig, most is pusztulásba viszik a világot! Ha a nőkön múlna, soha nem lenne háború, soha nem találtak volna ki atombombát, és főleg soha nem dobták volna le városokra ezt a pusztító eszközt.

Nincs anya, aki férjét, vagy gyermekét büszkén küldené embert gyilkolni, más anyák férjeit, gyermekeit elpusztítani! Egy értelmes nő sokkal normálisabb annál, semmint biztatná párját olyan földi országért meghalni, ami csak idő kérdése, és úgyis elpusztul! Ilyen gőg, ilyen uralkodási vágy csak a beszűkült agyú férfiakban szokott megfogalmazódni!

Eszmeileg a nő a magasabb szint! Ne feledd! Még Nekem is szükségem volt nőre, hogy megszülessek. Férfira nem! És amikor valahol üldözik az enyéimet, akkor nem a férfiak állnak helyt elsősorban, hanem a nők!

Nézd végig templomaitokat! Aránytalanul több nő kapaszkodik Istenbe, mint férfi! És nem azért, mert gyengébbek, hanem mert több közöttük a bölcs, mint a férfiak között! A férfiak az erővilág megtestesítői akarnak lenni legtöbbször. Ez a világ pedig annyira távol van Tőlem, hogy semmi közöm hozzá!

Amíg a férfiak közül csekély azok száma, akik eszükkel és szívükkel egyaránt kapcsolatba akarnának lépni Velem, addig a nők el sem tudják képzelni szív nélkül, szívbéke nélkül hitük megélését .

Az idézetet a Forrásból kerestem elő Számotokra e Jeles Nap alkalmából . www.web-hang.hu

Isten éltessen és Áldjon meg Benneteket ! 

Szeretettel : T Gy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.