Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MIÉRT ? VÁLASZ A " LEG - ILLETÉKESEBBTŐL "

Többnyire rövid , tőmondatos válaszokat kaptam " Onnanhazulról " , mert Ő mindig a " Jó Bort " kedvelte és kínálta , nem a híg " fröccsöket " ...

lux-car.jpg

" A Föld nem a Menyország ! Nem azért vagytok itt , hogy " jól " érezzétek magatokat . ( A Hang / www.web-hang.hu )

Akik ennek az ellenkezőjét tanították nektek , hazudtak !

A földi életetek nem egy könnyű sétagalopp . Senki nem mondta , hogy az lesz . Mielőtt leszülettetek is , tudtátok ezt jól , mégis végtelenül hálásak voltatok Nekem ,  határtalan Kegyelemnek tartottátok , hogy egyáltalán idejöhettek a MINDENT ODAADÁS Világából A MINDENT ELVEVÉS Világába , ahol minden Létező csak egy másik Létező Életének elvevése árán tudja a sajátját fenntartani .

jegmadar.jpg

A Föld a Főgonosz birodalma . Itt minden a Sátáné , azért sátáni itt minden ! Nem híszitek ?

Csak egyet mutassatok , amit eddig még nem rontottatok el !

alkohol---prostitualt.jpg

 5Erre az ördög fölvezette egy magas hegyre, és egy szempillantás alatt megmutatta neki a földkerekség minden országát. 6„Mindezt a hatalmat és dicsőséget neked adom – mondta –, mert hisz én kaptam meg , és annak adom, akinek akarom. 7Ha leborulva hódolsz előttem, az mind a tied lesz.” ( Lukács ! / 5-7 )

jezus-satan.jpg

A Föld Valójában egy

ISKOLA , EGY KÓRHÁZ , EGY JAVÍTÓINTÉZET , ahova

 MINDANNYIAN KARMIKUS ADÓSSÁGTÖRLESZTÉSRE

JÖTTETEK .

Két kezeteken meg tudnátok számolni a kivételeket !

 ahol az " IGAZGATÓ " , maga a  FŐGONOSZ !

Ahol a Diagnózis , a " Vád "  valamennyiőtök esetében ugyanaz 

 : SZERETETLENSÉG , ÖNZÉS

ellene-mondok-ateistak.jpg

Ahol mindössze egyetlen tantárgy létezik : MEGTANULNI végre SZERETNI és erre - lehetőség szerint - másokat is MEGTANÍTANI .

Boldogok itt a Földön egyesegyedül akkor lesztek , ha megtanultok SZERETNI , de nem akárhogyan , hiszen eddig ezt rontottátok el leginkább . Erről maga a Sátán gondoskodott .

Azt a SZERETETET kell megtanulnotok , amit Én tanítottam nektek , amit Én éltem és haltam elétek : 

A SOHA SENKINEK NEM ÁRTÁST , A MINDIG MINDENKINEK MEGBOCSÁTÁST ÉS A VALÓS SZÜKSÉGET SZENVEDŐKÖN      - A SEGÍTÉST .

ellensegek-1.jpg2.jpg3.jpg

ellene-mondok-like-4.jpg

Ha ennek a " SZERETET HÁROMSÁGNAK " a jegyében rendezitek be az életeteket , akkor , de csakis akkor megtapasztaljátok , hogy nem a levegőbe beszéltem , amikor megígértem távozásomkor :

" Az Én Békémet adom néktek , az Én Békémet hagyom rátok "

" ....  Én nem úgy adom , ahogy a világ adja nektek .

AZ ÉN BÉKÉMET NEKTEK A VILÁG MEG NEM ADHATJA , DE AZT TŐLETEK SOHA EL SEM VEHETI !

Az Én Gondolkodásom abban különbözik a tiétektől , hogy amíg ti szinte mindig a Múlandóságban , a mulandó értékek megszerzésért fáradoztok , addig én mindig , MINDENT az ÖRÖKKÉVALÓSÁG SZEMÜVEGÉN keresztül szemlélek .

Azért jöttem el közétek emberként 2000 évvel ezelőtt , azért adtam oda az emberi életemet értetek 

jezus-kepek--20-.jpg

 és azért fáradozunk Angyalaimmal  ma is , hogy benneteket visszavezessünk az ŐRŐK SZELLEMI HAZÁTOKBA , ahonnan annakidején , Istent elárulva , önként elszakítottátok megatokat .

Ha itt a földön állapotszerű Boldogságban élhetnétek , akkor olybá lennétek mint az a sertés , aki remekül elvan az ő kis langyos pocsolyájában és , meg nem fordulna a fejetekben , hogy ti valójában Szellemi Lények vagytok és a ti igazi Hazátok nem itt a Múlandóság Földjén , hanem a Boldog Örökkévalóságban van . 

luxus-11.jpg

" Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? " ( Máté 16,26 )

A ti földi életetek - legyen bár mégoly tartalmas és akár Matuzsálemi hosszúságú - mégis elfér egyetlen csepppjében annak a CSODÁLATOS , VÉGTELEN ÓCEÁNNAK , aminek a Neve ÖRÖKKÉVALÓSÁG !

Ha ezt be tudjátok látni végre , akkor eljuttok addig a pontig , ahol már  minden nehéz élethelyzetben ( legyen az akár egy szerettetek , vagy a saját magatok halálának a szele is ) csak ezt fogjátok magatoktól és egymástól  kérdezni :

MI EZ AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGHOZ KÉPEST ?

A Sátán - bár ezt Ő soha el nem ismeri - az Én Malmomra hajtja a vizet minden esetben - MINT JELENLEG IS - amikor megnehezíti , ellehetetleníti a Körülményeiteket .

korona.jpg

Minden nyomorúságotok , betegségetek , halálközeli állapototok  egy soha vissza nem térő lehetőség arra , hogy leálljatok esztelen rohanásotokban és elgondolkodjatok azon , hogy kik is vagytok Ti valójában és mivégre is vagytok itt a Múlandóság Földjén !

 

Igen ! Ez a válaszom a MIÉRT - re ! Ezért engedem meg olykor a Főgonosznak , hogy megnehezítse a földi életeteket .

Karantén ? Kijárási tilalom ! Szuper ! Rengeteg időtök lesz Engem tanulni , megismerni a Magam Valóságában és Igazságában és nem a ti kis saját kisbetűs igazságaitokban , feltéve , ha nem egyfolytában a Sátán " helyszíni közvetítéseit " nézitek megbabonázottan ...

Ehhez nem kellene mást tennetek , mint áttanulmányozni azt a mindössze száz lapnyi " JEGYZETET " , amit rátok hagytam a " Beiskolázásotokhoz " , az EVANGÉLIUMAIMAT , melyeknek a másik neve : ÖRÖMHÍREK . 

aa-jobb-lator-meg-ma.jpg

Ennek a vége felé , ha elolvassátok a " JOBB LATOR TÖRTÉNETÉT " , rögtön rá fogtok jönni , hogy mi is az amivel még az utolsó pillanatban is megmenekülhetnétek attól az állapottól , amit ti általában - persze anélkül , hogy tudnátok , hogy " mi " az és , hogy " hol " van az a " Hely " - a Pokoltól , hogy többé már ne kelljen dolgavégezetlenül Haza mennetek .

" Mert , aki mindvégig kitart , az Üdvözül ! " (Máté 24/ 13)

murillo-1667---1670-a-tekozlo-fiu.jpg

Ugyanennek a " Jegyzetnek " egy másik fejezetében , a " TÉKOZLÓ FIÚ " történetében , az apa képében bemutattam nektek Atyámat , a Felfoghatatlanul Irgalmas , Megbocsátó , Szerető Istent . Ezt a fejezetet azért tartom különösen fontosnak a számotokra , mert a Sátánnak ez egyik legsikeresebb csele az , hogy elhiteti veletek , hogy annyira bűnösök vagytok , hogy már nem is kelletek Istennek , ezért jobb ha nem is akarjátok , hogy a Színe elé kerüljetek ...

Az elkövetett bűneitek , vétkeitek , mulasztásaitok , szeretetlenségeitek BELÁTÁSA , MEGBÁNÁSA és a BOCSÁNATKÉRÉS a Hazatérésetek egyetlen - bár " szűk az az ösvény " - Útja !

„Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. " ( János 14 / 6 ) 

jezus---a-tekozlo-fiu-1.jpg

Utolsó pillanatot mondtam , igen mert mindannyian halálos , kikerülhetetlen betegséggel érkeztetek ide a Földre és lesznek közületek olyanok  , akiknek ez az időszak az utolsó pillanat lesz ,  pont ezekben a napokban fog lejárni a saját  beleegyezésükkel meghatározott Élet ideje .

Ami most történik veletek , arról tudnotok kell , hogy ezúttal még csupán egy  FŐPRÓBÁT tartott a Főgonosz , hogy leteszteljen benneteket :

Bárányok vagytok e már , avagy még mindig csupán Birkák ?

A Teszt eredménye csakis tőletek - nem Tőlem és nem is a Főgonosztól  - függ majd , de elmondom , hogy a " részidő " eredményei láttán  Ő már elégedetten dörzsöli a kezét ...

Végezetül - " puska " gyanánt - elmondom , ha nem tudnátok , hogy mi is a különbség a " birka " és a " BÁRÁNY " között , az Én fogalmaim szerint .

barany-pasztor-jezus.jpg

A birkát ugye hajtják , hangos szóval , bottal , kutyákkal , míg a

" A BÁRÁNYOK HALLGATNAK A PÁSZTOR SZAVÁRA ÉS A JÓ PÁSZTOR ÉLETÉT ADJA A JUHAIÉRT !

Akinek van füle a hallásra , az hallja meg ! "

 

Lejegyezte : Tölgyesi György / Tanítvány

Források : Evangéliumok / www.web-hang.hu / Párbeszéd ima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.