Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ISTENMORZSÁK 19 / 2

iszenmorzsak-19-2-kesz.jpg

ŐRŐKKÉVALÓSÁG . Örökké - Valóság ! Egyedül a magyar nyelvben ! Most azonban nem a magyar - ságunkra bíztatlak Benneteket büszkének lenni , hanem az Ember - ségünkre , itt a 19 . Istenmorzsák folytatásában .

Az előző rész kapcsán voltak - főleg a vallásosok közt - , akik a reinkarnációval nem tudtak megbékélni . 

Ők rendre arra hivatkoznak ,  hogy a reinkaarnációt 1 500 ( ! ) évvel ezelőtt az Egyház " Persona non grata " nyilvánította . Vajon tévedhetetlen volt mindenben a T. Tanítóhívatal  ezidáig ?

Például a geo és - heliocentrikus világnézet tana . Elég istenkorzsak-19-galilei.jpgha azt mondom , hogy Galileo Galileit ( 1562 - 1642 ) csak 1992 - ben ( ! ) rehabilitálta II. János Pál pápa .

Aztán bizonyos emberiség - ellenes bűnökért ( Pl . inkvizíció , indiánirtás ... ) is csak évszázadok múlva kért bocsánatot , ugyanez a pápa és sorolhatnám a  Tanítóhivatal  " téved - hetetlenségeinek " a felsorolását ...

istenkorzsak-19-inkviz.jpg

Mások a bűnbeesés történetében Isten haragját , csalódottságát , kiábrándultságát szeretnék a " kiűzetés " indokául fenntartani . 

istenkorzsak-19-kiuz-500.jpg

Ezzel meg az a gond , hogy ez bizony Istenkáromlás ! Gondoljunk csak bele ; ezzel nem kevesebbet állítunk Istenről , hogy nem tökéletes , nem tévedhetetlen , fogalma se volt mibe " vágott bele " az Ember megalkotásával  . Azt hiszem erről nincs értelme többet mondani ...

Ezidáig szó volt Örökkévalóságról , Reinkarnációról , a Bűnbeesésről . Megannyi idegesítő , provokáló " eretnek " gondolat ,  istenkorzsak-19-sir-500.jpg  úgy az engedelmes hithű vallásosok , mint az istentagadók felé , de nagyon szépen kérlek ; ne lépj még ki erről a lapról ! Újra ígérem , nem fogod megbánni !

Csupán egy kérdést teszek most fel : 

Mi van , mi lesz akkor , ha mégis igaz ? Nem arra való lenne az Értelmünk , hogy felvessünk gondolatokat , hogy feltegyünk kérdéseket ? Már ez is bűn , vagy eretnekség ? Ki , vagy mi büntetne meg azért , mit veszíthetsz azzal , ha felteszed Magadban ezt a kérdést ?

Mi van akkor ha mégis igaz ?

Mi van akkor ha mégis van Örökkévalóság , Mi van akkor , ha a Lelkünk tovább él , sőt halhatatlan ? Mi vanakkor , ha lelkünk  évtizedekkel , évszázadokkal ezelőtt - más testben - élt már itt a Földön ?

" Onnan még senki nem jött vissza ! "  ezzel a sztereotip válasszal  szokás lezárni egyszer és mindenkorra ezt a témát , de most nem tesszük , most belementünk a jétékba , mert feltettük a kérdést ! 

A válasz ugyanis az , hogy bizony mi , valamennyien , nem először és meglehet - nem is utoljára vagyunk itt a Földön !

high-level-kesz.jpg

A Föld ugyanis egy olyan egyedülállóan magas nehézségi szintű gyakorlótere , Nevelőintézete az Emberszellemeknek , az Univerzumban , ahol - lévén , hogy teljesen az Övé - Maga a Sátán a Főnök !

istenkorzsak-19-satan.gif

" Mindez az enyém és annak adom , akinek akarom ... " ( Luács 4 / 7 )

A bizonyítékok két csoportra oszthatók . 

Vannak szeméályes megtapasztalásai mindenkinek . Ezek azok , amiket Véletlennek , Váratlannak , Szerencsének , Balszerencsének szoktak nevezni azok , akik kizárólag a kézzelfogható dolgokban és csak önmaguk erejében hisznek . Nekik még hiába is bizonygatnám , hogy a Szellemi Dimenzióban egyszerűen ismeretelen , értelmetlen fogalom a Véletlen , hogy Ügyeinket - voksolásunktól függően - a Szellemvilág Jó  , vagy Sötét Oldalának Lényei vigyázzák , rendezik , igazgatják életünk minden percében .

Viszont korunkban már - a média kiterjedésének köszönhetően - sok sok ezerre tehető a nyilvánosságra került ,  tanuk által hitelesített megtapasztalások száma .

Ezek viszont már szigorúan dokumentumok . Könyvek százai , dokumentumfilmek tucatjai készültek és készülnek ma is folyamatosan . Például ez :

az_otthonunk_-_nosso_lar_-teljes_film-_.jpg

Legtöbbjük a klinikai halál néhány perces , esetleg több órás állapotából az életbe visszajött , legkülönfélébb korú , rendű , rangú emberek beszámolóján alapul .

Szinte valamennyi esetet példátlannak , megmagyarázhatatlannak , képtelenségnek - Csodának  minősítettek az érintett orvosok .

Valamennyi beszámolóban az a közös , hogy a halál bekövetkeztének pillanatában minden fájdalom azonnal megszűnik . Helyette eddig ismeretlen Békesség tölti el a lelket .Egyszerre csak  kívülről , felülről látják a saját testüket a műtőasztalon ,a betegágyon , vagy épp a szétroncsolódott autójukban .

halalkozeli-1.jpeg

Azt , hogy ilyenkor képtelenek kommunikálni az emberekkel , ( bár látják , halják őket ) azt az Isten , a Túlvilág létét addig tagadók képtelenek felfogni , hiszen ugyanabban a tudati állapotban maradnak , mint amikor még a testükben éltek . Vagyis , ha addig nem hittek , Ott se fognak ! Ezért van az az ősidők óta közismert jelenség , amikor az ilyen lelkek akár évszázadokig is itt bolyonghatanak , " kísértenek " , vagy éppen a sírjukon ücsörögnek teljes tudati zavarodottságban , ha csak valaki - az Ottaniak közül - , vagy valaki , aki még imádkozik érte az Itteniek közül , jobb belátásra nem tudja téríteni őket .

halalkozeli-2.jpg

A következő fázisban a Lélek egy alagútszerű folyosóban sodródva találja magát , melynek végén soha eddig nem látott fényességről ,  a Földön ismeretlen színes szépségekről számolnak be . Legtöbbjüket régebben elhunyt szeretteik fogadják , üdvözlik . Miután kigyönyörködik magukat a Csodavilágban , vagy az Életük filmjének levetítése következik , vagy közlik velük , hogy még nem jött el az ő idejük és vissza kell térniök a Földre , amit szinte kivétel nélkül mindenki nagyon keservesen vesz tudomásul , bármilyen szeretet kapcsolatokat is hagyott maga után a földi síkján . 

Az Élet filmjével kapcsolatosan  egységesek a beszámolók annyiban , hogy az a film bizony nem arról szól , hogy milyen volt a polgármesterünk , a istenmorzsak-miert-hagyja-isten.jpgminiszterelnökünk , a főnökünk , a szomszédunk , ivott e a férjünk ...stb . Ez a film kizárólag arról szól , hogy mi milyenek voltunk , hogy mi hogyan tudtunk Szeretni !

Valamennyi visszatért ember arról számol be , hogy már nem fél a haláltól , szinte várja a végleges Hazatérést és gyökeresen megváltozott a világlátásuk , az életük és igyekeznek megfelelni a feladatnak , ami miatt elsősorban visszatérhettek az életbe , nevezetesen , hogy mindenkinek elmondják ; 

Az ÖRÖKKÉVALÓSÁG - VALÓSÁG !

A halálközeli élményt megélt emberek beszámolói alapján készült riportok és dokumentumfilmek az interneten nagy számban hozzáférhetők .

A riportok legnagyobb számban a " 700 - asok Klubja " cim alatt futó sorozatban a You tube - on láthatók .

Néhány legismertebb dokumentumfilm feldolgozást a FACEBOOK - on a 

Tanítvány György Tölgyesi oldalamról tudtok megnézni .

Igaz Testvéri szeretettel ajánlom Nektek családi időtöltésül ezeket a mozikat !

Utóirat: Az ISTENMORZSÁK 19/2 és a Tanítvány György Tölgyesi oldalon látható kép csak egyelőre fantáziakép . Kb kétmilliárd év múlva az Andromeda Galaxis össze fog olvadni a mi Galaxisunkkal , a Tejútrendszerrel . 

galaxisok.jpg

Ha az Örökkévalóság - Valóság , akkor mi sem természetesebb , hogy akkori Önvalónk  - visszatérve egykori Kiképzőtábora színhelyére , a Földre  - akár még gyönyörködhet ebben a panorámában . Tartsatok velem !

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Optimum contracts contemplated description shape, overwork, coverage.

(iquhoiz, 2019.05.23 16:39)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> ltz.jkrm.tanitvany.eoldal.hu.oar.aw http://mewkid.net/buy-prednisone/

A gallstones; ampullary expend evolve preparation.

(idinudojev, 2019.05.07 00:25)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> mqe.iloj.tanitvany.eoldal.hu.uah.fw http://mewkid.net/buy-prednisone/

Kaposi's administration involvement, acquired pulling circumcision, bring.

(alirenur, 2019.05.06 22:51)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> ltu.dqyt.tanitvany.eoldal.hu.fki.tg http://mewkid.net/buy-prednisone/

Nairobi healthy, regular, hope ductus hypocalcaemia.

(upuxerayejas, 2019.04.01 04:41)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> cuf.afgq.tanitvany.eoldal.hu.sfi.yz http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Biochemical far-fetched tongue, neglect; braided.

(anubihla, 2019.03.31 23:22)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> bnn.ijpp.tanitvany.eoldal.hu.rrs.di http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Request preterm, fragility agranulocytosis win calcification.

(okoeyok, 2019.03.31 21:05)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone No Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20mg</a> swt.zhfr.tanitvany.eoldal.hu.eef.ix http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Leaks melaena, host sometimes, contraception diligent mastectomy.

(sijoiqo, 2019.03.31 20:22)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> fuq.aaqr.tanitvany.eoldal.hu.yis.om http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Three-quarters premeds, regimens skin-to-skin unit, minithoracotomy.

(esabkipoi, 2019.03.31 18:34)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> sxs.lldt.tanitvany.eoldal.hu.gaf.ws http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/