Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ISTENMORZSÁK 14 .

 

istenmorzsak-14-kep.jpg

A luxusért , a luxus életmódért , a luxus dolgokért nem csak egyszer , nem csak akkor fizetünk , amikor bódult önelégültséggel átnyújtunk egy köteg bankjegyet a másik félnek .
Ha csak ennyi lenne ( ismerve a világban tapasztalható ordító különbségeket az anyagi javak elosztása terén ) , akkor tényleg ugyancsak igazságtalannak gondolhatnánk Istent .
istenmorzsak-14-a.jpgValójában azonban a képlet nem ilyen egyszerű ; a luxust bizony többször is ki kell fizetnünk . Erről az öröktől fogva létező Isteni Törvény , a " vetés - aratás " , ha úgy tetszik ; az " Aki másnak vermet ás ... "  , vagy a " ki mint veti ágyát ..."  törvénye gondoskodik - kikerülhetetlenül . istenmorzsak-14-d.jpg
Másodszor majd a földi halálunkat követő elszámoltatás eredményeképpen , amikor önző , szeretetlen , embertelen földi életvitelünk " jutalmaként " egy olyan Helyre " utalnak be " bennünket ahol majd nagyon nem szeretünk lenni .

istenmorzsak-14-b.jpgEgy Örökkévalóságnak tűnő időtlen időszakon át kell földi magunkéhoz hasonló magaviseletű emberek társaságában eltölteni egy vigasztalan kies helyen , ahonnan nincsenek kiutak , nincsenek kihasználható , megalázható , kizsákmányolható , becsapható emberek , csak a magunkfajták . Ez a Pokolinak nevezhető állapot bizony - létezik az Írások és a halálközeli élmény - beszámolók ezrei szerint -​

Egy " lelki gyakorlatot " ajánlok most Nektek , mikor arra kérlek Benneteket , hogy - vegyétek elő  a Bibliát és az Újszövetség ( Evangéliumok ) részben olvassátok el a " szegény Lázár " történetelét . Ez az egyik legismertebb idevonatkozó Forrás az előbb említett írások közül . ( Lukács 16 / 15 ... 31 )

Halálközeli élmény témában pedig - ha eddig nem találkoztatok ilyesmivel - kezdetnek Dobronay László rendező halálközeli élménye című rövid Youtube videoját ajánlom .

istenmorzsak-14-e.jpgInnen szabadulni mindaddig lehetetlen , amíg belátásra nem jutunk , amíg meg nem bánjuk , amiket tettünk , amíg térdre nem esünk Isten megbocsátásáért esedezve . Előfordulhat az a helyzet is , hogy az itt senyvedő valamelyikünkért ( rosszéletűségünk ellenére ) imádkozik valaki a Földön . Ilyenkor nagyobb esély van a mielőbbi szabadulásra .

istenmorzsak-14-c.jpg

Ekkor kiemelnek minket ebből a társaságból és alaposan elbeszélgetnek velünk . Miután megbizonyosodnak arról , hogy a megbánásunk őszinte , elhatározásunk a megjavulásra szilárd , megtervezik velünk közösen , vagy - ha nem bizonyulunk elég érettnek - helyettünk a következő életünk Tervét .

Ebben az életünkben fog beérni " aratásra " , amit az előzőben " elvetettünk " kezdetét veszi - a lehet száz évekkel ezelőtti " luxus beruházásunk " harmadik kifizetése !

Hát , ez az éelet valószínűleg egy " nagyon nem szeretem élet " lesz , talán valahol egy harmadik országban , nyolcadik gyermekként , kilátástalan élet esélyekkel , talán egy olyan helyen , ahol még az ivóvíz , vagy egy darab száraz kenyér is luxus számba megy ...

Itt látom szükségesnek közbevetni - ismervén a témáról a meghatározó történelmi Egyházak kötelező előírásait az egyszeri földi életről - hogy Isten abszolut Igazságossága és Szeretete  csak a többszöri élet elfogadásával igazolható . Enélkül lehetetlen megmagyarázni ( akárhányezer könyvet is írtak erről a teológusok , filozófusok ) az ordító anyagi , faji , nemzetiségi ellentéteket , a "jók " nyomorgását , a " rosszak " jólétben tobzódását , a fogyatékkal születéseket , a csecsemő és gyermekhelálokat , katasztrófákat ...stb

Az írások szerint mégis megkönnyebbüléssel , örömmel vállaljuk majd ezt a " harmadik fizetést " , hiszen eddigre már a tisztánlátás olyan szintjére jutunk , hogy felfogjuk mit tettünk és bármit megtennénk , bármit vállalnánk , csakhogy valahogy jóvátehessük valahogy .

jezus-az-vesse-ra-az-elso-kovet-v-d-polenov.jpg  Mi azonban Kedves Barátaim még itt vagyunk és a Jóra sohasem késő . A Jó - ez esetben a belátás , megbánás és a Bocsánatkérés , Felebaráttól , Istentől és az emberségben , Jézusi Szereteben : Jóakaratban , Megbocsátásban , a valós szükségletet szenvedők Megsegítésében való tovább élés . 

" Én már akkor megbocsátottam neked , amikor megtetted , de az Én megbocsátásom a javadra , lelked üdvösségére csak akkor válik , ha magad belátod , mit tettél , megbánod és te magad kéred a bocsánatomat és azokét akiket bántottál " ( Jézus / A HANG / www.web-hang.hu )

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Levitra Helps To Keep A Sexual Relation Alive

(KevinRet, 2018.09.18 09:19)

Sexual relationship is a pleasurable give and take relationship with one?s partner. If anything goes wrong with this give to get process, it is enough to derail the partnership. But whatever can happen and that's unpredictable. Moreover, able to keep a proper sexual relationship means keeping oneself physically healthy. So just about any sexual disfunction must be addressed with utmost care. One such hazard to health is impotence problems commonly found in men. Unable to keep a proper and prolonged penile erection results in impotence problems. This is infact a significant problem for maintaining a healthy sexual relationship. So when there arises a real problem it?s wise to treat it as opposed to sitting quiet.

The choice involving the various available treatment options involve treatment using a proper medicine. Response to a dental agent including Levitra can be be extremely effective on this context. Studies show that impotence problems is primarily because of insufficient blood flow to the penis? veins and deficiency of stimulation also. Practising oral therapy of Levitra increases the rate of the circulation of blood that gradually stimulates the penis producing a hard erection, adequate on an intercourse.Levitra is one such drug that's discovered to be effective. Clinically it is often proved who's even creates patients that suffer from various medical problems like blood pressure, high cholesterol levels or diabetes. A lot of men, who took Levitra the first time, responded positively for gaining high recovery rate. Besides, it is often also found which it can be also taken with other medicines employed to treat other health concerns.