Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÉTMILLIÁRD FEGYENC BOLYGÓJA

az-utolso-2.jpgCSÜTÖRTÖK VAN . MA JÓL ELÁRULJUK , HOLNAP SZÉPEN KERESZTRE FESZÍTJÜK , MINT AZ ELMÚLT KÉTEZER ÉV MINDEN EGYES NAPJÁNAK , MINDEN EGYES PERCÉBEN MILLIÓSZÁMRA MEGTETTÜK S TESSZÜK NAP MINT NAP MA IS . 

" Mert , amit másokkal  ( a " legkisebbekkel " szegényekkel , betegekkel , éhezőkkel , rabokkal ) megtettetek , vagy épp nem tettetek meg ( pedig megtehettétek volna ) , azt Velem tettétek , vagy Velem nem tettétek meg ! " ( az Evangéliumból )

az-utolso-vacsora.jpg

A Földi Pokolban zarándokútjukat járó Szellemi Lények milliárdjai - az Emberiség - szempontjából kétségtelenül a legfontosabb esemény az

Utolsó Vacsora !

Ez akkor is igaz , ha ezt a mai Magyarországunkon csupán az elenyésző kisebbség vallja , mint ahogy ennek az állításnak a cáfolata akkor is hamis , ha azt ( jelenleg még ) az abszolut többség állítja is !

segits-22.jpgAz Utolsó Vacsorán adta ugyanis a kezünkbe Jézus a Szabadulásunk , ebből a Pokoli Földi Világból való Szabadulásunk kulcsát . Mi lehetne ugyanis fontosabb egy gályarab számára , mint amikor megáll előtte a  Megszabadítója a Kulcsokkal !?

A " Kulcs" pedig így hangzott :

" Új parancsot adok néktek , hogy egymást úgy szeressétek , ahogy Én szerettelek titeket ! "

segits-11.jpg A Szabadulásunk Útja pedig az az Út , amellyel Ő azonosította Magát ;

" Én vagyok az Út , az Igazság és az Élet ; senki nem mehet az Atyához , csakis Énáltalam !

A Jézusi Szeretet Útja pedig ;

A SOHA SENKINEK NEM ÁRTÁS , A MINDIG MINDENKINEK MEGBOCSÁTÁS ÉS A VALÓS SZÜKSÉGET SZENVEDŐK MEGSEGÍTÉSÉNEK ÚTJA .

Egyesegyedül  ezen az Úton juthatunk vissza földi életidőnk lejártával az Őrök Szellemi Hazánkba , a Felfoghatatlanul Boldog Örökkévalóságba , ahonnan annakidején , Istent elárulva , önként kiszakítottuk magunkat - feltéve  persze , ha ezen az Úton mindvégig kitartunk ! 

" ... mert , aki mindvégig kitart , az Üdvözül ! "

segits-3.jpg

Egy további ,  határtalanul fontos dolog is elhangzott még Urunk szájából az Utolsó vacsorán , mintegy   " hozadékául " az ezen az Úton járásnak ;         

" Békességet hagyok rátok ; az Én Békességemet adom néktek ; nem úgy adom én , ahogy a világ adja . Ne nyugtalankodjék tehát a te szívetek , se ne féljen ! "

Az Ő Békességét , a Lelki Békét - valójában ez Emberi Boldogság egyetlen feltételét és alapját - ugyanis a Világ minékünk soha meg nem adhatja , de ami ennél is fontosabb ; azt mitőlünk a világ , vagyis senki és semmi  , elvenni sem tudja soha !

ellene-mondok-like-4.jpgKívánok Tinéktek Áldott , Békességes Húsvéti Ünnepeket !

Végezetül ; egy válogatás a legszebb Utolsó Vacsora festményekből ; ( Ahogy ezek a híres festők a Húsvétot látták - az ÖRÖKKÉVALÓSÁG SZEMÜVEGÉN keresztül )

az-utolso-vacsora-l-da-vinci.jpgaz-utolso-vacsora.jpg2.jpgaz-utolso-vacsora.jpg7.jpgaz-utolso-vacsora.jpg3.jpgaz-utolso-vacsora.jpg4.jpgaz-utolso-vacsora.jpg5.jpgaz-utolso-vacsora.jpg6.jpgaz-utolso-vacsora.jpg8.jpg

A Húsvéti Ünnepkörhöz még egy jegyzetet ajánlok , a mostani előzményeként , lehet , ezt is olvastátok már :

https://tanitvany.eoldal.hu/cikkek/mierettunk---viragvasarnap.html

 

Forrásaim : Evangéliumok , www.web-hang.hu , Párbeszédimában kapott szellemi közlések - Odaátról

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.