Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HAZA MEGYÜNK !

Mielőtt elolvasod ezt a rövid írást , kérlek tedd fel Magadnak ezt a kérdést : Mi van akkor , ha igaz ?                                             tanitvany-kisgyerek-szomoru-meret.jpg  A Világban - a Világért élő ember élete inkább szenvedés , küzdelem , fájdalom , mint " örömgalopp " Azt tartja a mondás , hogy " Életünk folyása két gyász között ( esetleg ) némi öröm , " Sajnos az Istennek hátat fordított ember bizony inkább a Sátáné , ezt mutatják a hétköznapjaink és ezt mutatja a történelmünk .

Soroljam , mit értek " Sátáni " alatt ?? Csak néhányat említek : önzés , hatalomvágy , birtoklási vágy , kéjvágy , pénz , uralkodási vágy , mértéket nem ismerés , mohóság , a másként gondolkodók kiirtásának vágya , a természet elpesztítása , a bosszúvágy ...stb

Sátáni a világunk , hiszen tudjuk : az Övé - a Sátáné - itt minden .

tanitvany-jezus-megkisertese.jpg

" ... mert hisz én kaptam és annak adom , akinek akarom ..." ( Lukács 4 / 7 )

 

Jézus azért jött el közénk , hogy tanítsa és példaadásával bemutassa , hogyan kell élnünk , milyenné kell válnunk ahhoz , hogy megszabadulhassunk ebből a Pokolból

" ...bízzatok , mert Én legyőztem a világot . "( János 16 / 33 )

jezus---a-tekozlo-fiu-1.jpg

és visszatérhessünk végre az Örök Szellemi Hazánkba , ahonnan annakidején Istent elárulva , a Sátánnak felesküdve , önként elszakadtunk .

" és aki mindvégig kitart , az üdvözül " ( Máté 24 / 12 - 14 )

Mi valamennyien azért vagyunk Itt , ebben a direkt erre a célra létrehozott " Javítóintézetben" , hogy mi is legyőzzük a magunk Sátáni Kísértéseit , hogy bebizonyítsuk ; igenis Jók vagyunk !

jezus-az-vesse-ra-reszlet.jpg

Másszóval ; hogy végre ( annyi , de annyi elbukott élet után ) sikeres vizsgát tegyünk annak az Országnak a Törvényéből ; a Szeretetből , de nem abból az olyannyira lejáratott , félreértett szeretetből , ami annyi bajnak a forrása volt világunkban ezidáig , hanem a tiszta Jézusi Szeretetből . 

jezus-mariaval-es-martaval-henryk-siemiradsky.jpg

Ez pedig nem más , mint ; " Akard mindig azt másnak , amit magadnak szeretnél és soha ne tedd mással azt , amit te sem szeretnél , ha veled tennének mások / Bocsáss meg mindig - mindenkinek ! / Segíts mindig a valós szükségletet szenvedőkön , amikor megteheted ! " ( Evangéliumok / A HANG / www.web-hang.hu )

Egyáltalán nem mellékes hozadéka ennek a kurzusnak az , hogy menetközben megtapasztaljuk a Szívbéke állapotát , amely bizonyítottan az emberi Boldogság egyetlen feltétele s amit tőlünk soha , senki már el nem vehet .

A sikeres Vizsga a Hazatérésünk egyetlen feltétele !

Testvéreim ! Haza megyünk ?!

A  cikk megírása óta elkészült a megváltozott életem tíz évében tanultakról  ez a videó , ami hosszú , családi film . Mindenesetre , akik látták arról számolnak be , hogy ;

" Választ kaptam a kételyeimre ...

Helyükre kerültek a Létkérdéseim ...

Ha végignézed , egy másik ember fog a székből felkelni ... "

 

Szeretettel ajánlom még figyelmetekbe az alábbi , annak a bizonyos Országnak a létezését bizonyító rövid filmet : " Domján László kérdez halálközeli élményeiről , válaszol : Dobronay László filmrendező " / Youtube

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.