Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉNY DERÜLT A MAGYARSÁG KÜLDETÉSÉRE

abad-napfelkelte.jpgEz az Örömhír azonban ezúttal - más hasonló hírekkel ellentétben -nem fog alapot szolgáltatni semmiféle " magyarkodásnak " vagy sovinizmusnak , lévén hogy kőkemény Feladat jellege a gyakorlati élet hétköznapjaiban is szilárd erkölcsi alapon álló közreműködőket igényel .
abad-6.jpg
 
Becsületes , korrekt , következetes , emberséges családapákat , felelősségteljes , megértő , szeretetteljes édesanyákat , érett gondolkodású , abad-family.jpgnyíltszívű fiatalokat , belátó közéleti embereket , vagy akár papokat is , akik az előljárók iránti feltétlen engedelmesség helyett azt az Úton járást vállalják fel , ami esetleg számukra is a Golgotán fog véget érni ...abad-bojte.jpg
Hogy ez a hír csupán egy " toll " annak a bizonyos " madárnak  " testéből ( amit Padre Pio világraszóló jövendöléséből abad-pio.jpgismerünk ) , vagy maga a madár még nem tudom , de ha ezt a Feladatot végre komolyan vesszük és ennek megfelelően véghezvisszük - akkor bizony hallani fog rólunk a világ ... ( Az említett jövendölést az írásom végén idézni fogom )
 
A továbbiakban csupán vázlatosan -.szándékom szerint tőmondatokban - írom le a Hírt azért , hogy oda ( és vissza ) vezethesselek Benneteket az előző írásomhoz , " A abad-kristaly.jpgKRISTÁLYHEGY TITKA " - hoz , amiben részletesen leírtam erről a témáról mindent . A visszajelzésekből azonban kiderült , hogy a viszonylag hosszúra sikeredett írományt nem mindannyian olvastátok végig , holott a titkot , magát a Küldetést a jegyzet végén ismertettem . Szeretettel bíztatlak Benneteket arra , hogy szánjatok még egy fél órát a " Kristályhegyre "
 
A hetvenes évek végén a Föld két egymástól 10 000 kilométerre eső pontján , a braziliai Abadianiában és a magyarországi Inárcson két  ember egyidejűleg kezdte meg Isteni küldetésének gyakorlását  anélkül , hogy egymásról , egymás működéséről bármi tudomásuk lett volna .abad-john-dombi-2.jpg
, Egyet azonban biztosan tudtak , nevezetesen azt , hogy küldetésük Isteni eredetű ,
abad-joao-4.jpgAz egyikőjüké , az azóta Joao de Deusként ( Isten Jánosaként ) elhíresült Joaoé a gyógyítás , a teste fölötti irányítást átvevő Szellemi Lények , Entitások által , a másiké , Dombi Ferencé pedig az emberek tanítása a Szeretetre , a Jézus által elénk élt Magatartás - Minta abad-dombi-f.jpgalapján , mai problémáink megoldására , mai nyelvezettel , a benne megszólaló Szellemi Lények - a Hang - útmutatásai szerint , az Evangéliumokkai abszolut összhangban . Az ezekben a kötetekben ( 43 ) található útmutatásokat követve valamennyien eljuthatunk a Szívbéke semmihez sem hasonlítható állaptához , ami valójában az emberi Boldogság alapja és egyetlen feltétele .
Ahogy az idézett jegyzetben kifejtettem , Jézus annakidején  élesen különválasztotta a gyógyításait és a tanításait . Ezt tette ezúttal is a Föld két legtávolabbi pontjára " kihelyezett " médiumain keresztül .
Ahogy akkor is , úgy most is " külön gyékényen " , de szorosan egymás mellett " árul " a Hit és a Szeretet .
" Isten Jánosára néhány millió ember Hitre jutásának abad-jesus-healing.jpgelősegítését bíztam a gyógyításai által , de Dombi Ferencre , Isten Ferencére nem kevesebbet bíztam , mint a Tanításaimat . " ( Párbeszédimában kapott médiumi üzenet )
jezus-tanit-4.jpg
" A mai ember számára az elképzelhető legnagyobb Kegyelem a HANG . Csak ti magyarok kaptátok , de nem azért hogy ezt is magyarkodásra , sovinizmusra használjátok . Feladatul kaptátok , hogy terjesszétek ! " ( A Hang )
" Apostolaim hatékonyságát megmilliószorozva terjeszthetitek az egész világon a rendelkezésetrekre álló médiák okos felhasználásával " ( Párbeszédimában kapott médiumi üzenet ) 
Megjegyzés : A z Isteni kérést komolyan vevő magyar fiatalokból álló Csapat segítségével már öt ( 5 ) nyelven olvasható a Hang !  Ti Magatok is sokat tehetnétek a Küldetésünk sikeréért megosztásaitokkal !
www.web-hang.hu   Itt olvasható és innen tölthető le a Hang 43 megjelent kötetének bármelyike .
 
Kedves Barátaim ! Ahogy már jeleztem , erről a témáról teljes részletességgel olvashattok " A KRISTÁLYHEGY TITKA " című korábbi jegyzetemben .
 
Végezetül álljon itt Padre Pio jövendölése mirólunk :
 
" Magyarország egy olyan kalitka , amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni . Sok szenvedés vár még rájuk , de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük . Írigylem a magyarokat , mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre ... " ( Padre Pio - Pio Atya Olaszország )
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.