Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EGY REMÉNYT ADÓ , SZÍVET MELENGETŐ ŰZENET OTTHONRÓL

A már az Örök Szellemi Hazába Hazatért Hitves eképpen üzent a még a Földön élő Párjának . Az üzenetet a számunkra abszolut hiteles Forrásból , A HANG 39 . kötetéből másoltam ide szó szerint . A képek természetesen csupán illusztrációk .

       Aki hisz az Örökkévalóság Valóságában , azt meg fogja                                            érinteni ez az üzenet .

Én teljes mértékben azonosulni tudtam ezzel , hiszen - Istennek Hála - rendszeresen megtapasztalom ugyanezeket a Csodákat , amióta Társam 2019 - ben a Feltámadás Ünnepének  az Ünnepek Ünnepének hajnalán Hazament .

"  Drága  Papa  !

Boldogságomat szeretném szavakba önteni, de olyan nehéz ezt a boldogságot, szeretetet - ami tulajdonképpen az ételünk, az italunk, ami tulajdonképpen a minket ölelő Isten személyesen - a tér-idő dimenzióba átültetni.

menny-jezus-1.jpg

Ez az ÉLET ! Soha, sehol nem is volt ehhez fogható!

Ezer szállal kötődünk ide, itt minden rezdülésünk célba talál, minden mosolyunk ott ragyog mindenki arcán. Itt mindenki ezt mondja minden percben:

„Testvér, csodálatos, hogy hazatértél, hogy visszajöttél, csodálatos, mert már alig bírtuk nélküled, mert hozzánk tartozol, mert egyek vagyunk, mert szomjasak és éhesek voltunk rád, mert leghőbb vágyunk az volt, hogy szerethessünk téged. Örök vágyunk volt, hogy te is viszontszeress minket!"

Szent és igaz minden szava Égi Édesanyánknak, aki azt ígérte övéinek kereszt-foto-11.jpgMedjugorjében,

hogy aki hallgat Szent Szavára, és szerető szívére  bízza magát, az halált nem lát sohasem! Annak az átmenet ebbe a világba észrevétlen és könnyű lesz.

Az utolsó időkben bizony még ez is meg fog történni veletek.

Sosem látott Kegyelem ez!   

Élitek mindennapi életeteket, és egyszer csak itt találjátok magatokat az Örök Fényben!

 

tgy-2017-04-23--1-.jpg    Drága Papa !  A Fény téged is vár! Éhesek és szomjasak vagyunk nélküled! Égi szeretetünk már ott visszhangzik benned is. Már készítjük szívünket a minden képzeletet felülmúló nagy találkozásra veled. Nagyon boldoggá teszel bennünket.                           Képzeld, egy egész Mennyország örül neked! Örül szelídségednek, derűdnek, jóságodnak. Tiszta szíved fénye simogat bennünket.

Imáid megérintenek minket, és áldásként hullanak vissza rád.

Amikor kisfiú voltál az volt a dolgod, hogy megtanuld az alapvető tgy-azzal-a-repulovel-.1...jpgillemszabályokat, megtanulj írni, olvasni, játszani. Amikor fiatal férfi lettél, akkor a családalapítás gondjai kötöttek le. Most, hogy őszbe csavarodik a fejed, most az a dolgod, hogy készülj hazafelé!

szeretetvendegseg-2018-aug-24--219--1.jpgEltelt az életed Papa ! Lassan lejár az időd. Ugye milyen rövid volt? Ugye milyen gyorsan elrepült?

Tudom, hogy hiányzom neked, hogy szeretnél már találkozni velem, de kérlek ne siettess semmit!

Lelked fejlődési ütemét ne akard siettetni! Teljességgel indulj napi teendőid felé! Semmi más dolgod nincs, csak annyi, hogy reggeltől estig megtedd azt, amit meg kell tenned.

Tudom, hogy tudod, hogy én veled, veletek vagyok mindig.

Drága Jézusunk megengedte nekünk, hogy bizonyítsuk a világnak, hogy a halál sem választja el egymástól a szerető szíveket.

uzenet-szeretteinktol-1.jpg22.jpg

Én ébresztelek, én ringatlak álomba, és napközben eszedbe juttatom elvégzendő feladataidat. Simogatom öreg arcodat, fehér hajadat, és szíved szeretetét Urunk elé viszem.

Drága Testvérem! Ha majd megérkezel, gyémánt réteken fogunk kéz a kézben sétálni,

fantasy-jegvilag.jpg

ezüst folyókban fogunk gázolni, és aranyos virágok nyílnak majd lépteink nyomán. Minden ragyogó fényt áraszt körülöttünk és bennünk. A csillagok között élünk majd lépéseink nyomán. A gyöngy-fényű csillagok és a gigantikus bolygók lesznek örök boldogságunk tanúi. Az örök fiatalság forrása buzog majd fel bennünk, és a bölcsek köve lesz az eledelünk.

fantasy-emberpar.jpg

Nem lesz betegség, félelem, jaj, nem aggódunk soha többé, hisz nem lesz többé olyan, amit elveszíthetnénk.

Örökre, visszavonhatatlanul OTTHON leszünk! OTTHON, NÁLA!

Mindnyájatokat így várunk haza! Örök szeretettel ölel ;  

                                   Mama ! "

 

Valamennyien megtapasztalhatjuk ezeket a Csodákat , Istennek odaadott életünk Jutalmaképpen . 

ellene-mondok-like-4.jpg

Istennek odaadott élet alatt azonban nem csupán Vallásosságot értek és nem is feltétlenül és nem is csak Templomba járást !!! Hanem Isten Szeretetét , Tiszteletét és azt , hogy

Urunk Tanításai mentén rendezzük be a magunk s Családunk életét , annak feltétlen Hitében , hogy Ő mindent Megbocsát , amit beláttunk és megbántunk és amikért Bocsánatot is kértünk !

Amit megtenni persze jobb Előbb , mint Később , még ha

           " A JÓRA SOHASEM KÉSŐ ! " tétel fennáll is !

" Szem nem látta , fül nem hallotta , emberi szív föl nem foghatta , amit Isten azoknak készített , akik Őt szeretik ! ( Pál levele )

Megj . : Ugyanakkor azok , akik mindvégig " frontálisan " szembe mentek Jézussal , azok mindezeket " ellenkező előjellel " lesznek kénytelenek megtapasztalni , hogy " Szem nem látta ... "

nosso-lar-in-the-hell.jpg

 

Nem reménytelen azonban a helyzete azoknak sem , akik a lejjebb látható tabló szerinti " szellemiségek " valamelyikében élték életüket , mielőtt elhunytak . Ha azon a " helyen " , ahol - ha nem is jókedvükből - lenni kényszerülnek , megbánást mutatnak és méginkább , ha  ez találkozik  az ittmaradt Szeretteik értük mondott mélyrőljövő , átélt , őszinte , következetes Imájával  is , akkor ezek a Lelkek is kaphatnak egy esélyt , hogy Onnan kikerülhessenek ...

nosso-lar-from-the-hell.jpg

ellene-mondok-ateistak.jpg

 

 

                                                                                      " Aki hisz Énbennem , az nem esik Ítélet alá , aki azonban nem hisz , az már eleve Ítéletet vont magára ! " ( János 3 / 3 )

Forrás : Evangéliumok / Pál levele / www.web-hang.hu 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.