Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A KRISTÁLYHEGY TITKA - THE SECRET OF THE CRYSTAL MOUNTAIN

        Kétezer év elmúltával a Menny most ismét összeér a Földdel
abad-kristaly.jpg

Azoknak , akik még nem hallottak erről a helyről , nagyon röviden elmondom - hol található és persze , hogy miről nevezetes .     Neve - Abadiania , egy kicsi poros helység Brazilia fővárosától , Braziliavárostól úgy100 kilométernyire délnyugatra .

abad-3-brasil-2.jpg

A falucska Brazília nagyszámú Spirituális Kórházai közül a leglátogatottabnak - a naponta 1000 ...1500 gyógyulni vágyót is fogadni képes , Szent Ignácról elnevezett Casa Dom Inácio de Loyolának ad otthont . 

abad-casa.jpg

A gyógyhelyet egy brazil médium , az Isten Jánosának - Joao de Deusnak nevezett férfi tartja fenn és működteti immár évtizedek óta , egyre növekvő népszerűséggel . Az egész világról idelátogató emberek száma meghaladta a tízmilliót .

abad-joao-2.jpgA 74 éves John of God negyven évvel ezelőtt kapta ritka médiumitását és azóta a gyógyításnak rendeli alá az életét , aminek az a lényege , hogy a kezelések idejére " egyszerűen kikapcsolják " a tudatát bizonyos  Szellemtestvéreink , akik az ílymódon a rendelkezésükre bocsájtott fizikai testet  használva végeznek a pácienseken számunkra értelmezhetetlen , felfoghatatlan , általában teljességgel fájdalommentes de bizonyosan csupán Jelképes abad-joao-healing.jpgfizikai vagy  szellemi  beavatkozásokat , a csak ők tudják melyik Dimenzióból lehozott tudásukkal . " Mert az Istennél semmi sem lehetetlen " ( Lukács 1 / 37 ) A páratlan történet spiritualitását fokozza az a körülmény , hogy a Casa egy olyan hegy néhány hektáros fennsíkjára települt ( egy sugallat biztatására ) amely alatt egy példátlan méretű hegyikristály mező terül el ...

A többnyire évszázadokkal ezelőtt a Földön élt neves emberek szellemeként bemutatkozó Entitások vezetője " igazgató főorvosa "  az 1500 - as években élt Loyolai Szent Ignác , akinek a közvetlen irányítása abad-szt-ignac.jpgalá tartozó , mintegy tiz - tizenkét " főorvos " , pl a titokzatos José Penteado , Dr Augusto Almeida , Dr Oswaldo Cruz ... stb azok , akik Isten Jánosa testét felhasználva végzik a gyógyításokat , beavatkozásokat a hozzájuk " beosztott " , orvosokból és segítőikből álló többezer Lelket számláló asszisztencia segítségével , miközben fáradhatatlanul buzdítanak mindenkit a Szellemi Újjászületésre , a Megtérésre Jézus útmutatása szerint .

Úgy gondolom ennyiből nyilvánvaló számotokra , hogy miért is ér össze itt a Menny a Földdel .

abad-5.jpgAz azonban valószínűleg magyarázatra szorul azok számára , akik még nem jártak Abadianiában , hogy hogy mit értek az alatt , hogy " ismét összeér ... "

A " kétezer év " az idézett mondatban  megadja a választ a kérdésre .

abad-casa-jesus-2.jpgIgen ! A " Vállalkozás " megálmodója , Gazdája , Tulajdonosa , a szerepek ,  " megbizólevelek " kiosztója , a Ház - a Casa - szellemiségének meghatározója Maga Jézus Krisztus !

 

Isten Jézusban megtestesült Fia működésének három éve alatt , az alig száz kilométernyi  Bibliai mozgásterében sok sok ezer embert gyógyított  meg . abad-jesus-healing.jpg

Ugyanakkor tisztában volt azzal , hogy magát a küldetését veszélyezteti , ha a hangsúly a gyógyításokon és nem a tanításain marad . Ezért , ha tehette kitért a gyógyítás elől és amikor csak lehetett elsősorban tanított mindenhol ; templomokban , házaknál , a mezőn , vagy épp a tengerparton .jezus-tanit-1.jpg

 

 

A továbbiakban bemásolom Nektek ide a Párbeszédimámban , a-hang-egi-beke-a-foldon.jpgebben a mindannyiónknak a rendelkezésére álló imaformában vett Üzenetemet Abadaniával kapcsolatosan .  Ezt a végtelenül egyszerű módszert Jézus Dombi Ferenc Médiumán , az Ő  XX . századi magyar Prófétáján keresztül az első Hang kötetben ismerteti és ajánlja azoknak , akik már legalább szándékukban átadták Őnéki sorsuk rohanó kocsijának gyeplőjét . 

A  Dombi Ferencről a lapom " Magamról és , Az első közelítésben teljesen mindegy " című írásomban olvashattok .

 

Hódmezővásárhely 2017 Április 23 .  04 : 33

" Gyermekem ! Örülök , hogy végre megkérdeztél Abadianiáról , kétségek , vergődések , bizonytalanságok közt telt egy éved múltával !  ( Megj . : Pontosan egy éve , hogy utoljára érintette a lábam Brazilia vörös homokját ) Válaszolok a kérdéseidre . Ami jelenleg Abadianiában történik , az hasonló az Én kétezer év előtti ténykedésemhez - a gyógyításokat illetően . " A vakok látnak , a sánták járnak ... és a szegényeknek az evangéliom hirdettetik "  ( Máté 11 / 5 )

jezus-jarius.jpg

A gyógyításaimhoz a fizikai jelenlétem csupán eszköz volt , a " csodákat " a rendelkezésemre állott Szellemi Lények művelték az én kívánságomra , akiknél - abban a Dimenzióban - tudvalévőleg ismeretlen fogalom a " lehetetlen " . Az Evangéliumaimban és Médiumaimon keresztül többször hangsúlyoztam , hogy a gyógyításokat elsősorban azért végeztem - jól ismerve a testi egészségeteket mindennél fontosabbra tartó téves felfogásotokat - , hogy nyilvánvalóvá , egyértelművé váljon számotokra , hogy Istentől jöttem , az Ö hatalmával felruházva , hogy higgyetek .    

jezus-leprast-gyogyit-2.jpg

    Tisztában voltam azonban azzal , hogy a tömeges gyógyulások magukban hordozzák annak a veszélyét , hogy elterelik a figyelmet a Küldetésem Lényegéről ; a Tanításaimról , ezért , ha tehettem kihátráltam a gyógyítások elől .

  Hogy ez a veszély mennyire reális volt , mi sem bizonyítja jobban számotokra , ha belegondoltok , hogy kivégzésemkor az extázisban  " Feszítsd meg " - ező tömegben hány Általam meggyógyított ember volt ...

jezus-ecce-homo-3.jpg     Az Én braziliai gyógyító jelenlétemet  a kintléted első hajnalán imádban kapott grafika jelképezi , a hozzávaló szöveget már itthonról magaddal vitted a repülőn Abadianiába , lévén , hogy azt a párod fülébe súgtam az indulásod előtti abad-5.jpgnapon :                    " Abadianiában a Menny összeér a Földdel "

   A második hajnalon kapott jelkép viszont már a Tanításom Lényegéhez tartozik; " Isten Országa ugyanis bennetek van " ( Lukács 17 / 21 )

abad-4.jpg

  Ebből következik , hogy a Menny valójában minden felébredt ember szívében összeér a Földdel , ami a gyakorlatban egyebek közt azt is jelenti , hogy valamennyien a saját szívetekben hordozzátok a testi egészségetek Kulcsát is , így az Én " receptem " szerinti Gondolkodás - átalakítással bármikor képesek lennétek magatokat meggyógyítani , függetlenül attól , hogy hol éltek és milyenek a körülményeitek .

Kétezer évvel ezelőtt azonban elsősorban a Lényeget , az Emberhez , mint Szellemi Lényhez egyedül méltó Létezés Mintáját éltem elétek és tanítottam , hogy segítsek nektek újra Emberré válni , bármi mást gondoltatok és hittetek is Felőlem . 

jezus-az-vesse-ra-az-elso-kovet-v-d-polenov.jpg

   A tanítói munkámat - miután jól ismeretem emberi természeteteket - legtöbbször különválasztottam a gyógyító ténykedésemtől . A " csodák " eufólikus bűvöletében  ugyanis képtelenek lettetek volna a Lényegre figyelni , így megelégedtem azzal , hogy ezek a csodák sok embert a Hitre segítettek . 

jezus-bethesda-carl-bloch.jpg

   Abadianiában is megelégszem ennyivel . Ez most számodra már nem  tűnik annyira furcsának , mint az olvasóidnak fog majd . Nem tűnik furcsának , hiszen te magad sem gyógyultál meg ott , ahogy a legtöbb odalátogató is hazaviszi a gondját - baját , amit odavitt .     ( Megjegyzésem : A gyógyulások statisztikája  azért az Élő Hittel bíró brazil emberek esetében lényegesen kedvezőbb képet mutat , mint pl . a magát Kereszténynek mondó európából odalátogatóknál . )

Ugyanakkor mégis legtöbben más emberként térnek haza ; Hisznek !

abadiania-kristalyagy.jpg

A Csodák , az Istenélmények , a sehol a világon ennyire nem érezhető éltető , megnyugtató , felúlt lelketeket harmonizáló , lecsendestő Szeretet Energiám naponta abad-gyogy.jpgtöbb , számotokra láthatatlan és látható Forrásból történő megtapasztalásával abadiania-vizeses.jpgbizonyosságot szereztek arról , hogy a világ nem annyi , amennyi látszik belőle és ettől kezdve szinte valamennyien visszavágynak abad-big-cristals-2.jpgOda , arra a Helyre amit ottartózkodásuk alatt szinte Égi Otthonuknak éltek meg . Hisznek ! Ez jó , de bizony édeskevés ! Az Ördög is  Hisz Bennem, sőt Ő még ismer is Engem és lám mire ment vele... !?

   Éppen ezért fektettem annakidején összehasonlíthatatlanul nagyobb hangsúlyt a tanításra és ezért teszek meg minden Tőlem telhetőt arra , hogy Emberré és ne feltétlenül csak egészségessé akarjatok válni . jezus-es-a-szamariai-asszony-henryk-siemiradsky.jpg

Ahogy akkor a júdeai , szamáriai és galileai vándorlásom idején , úgy napjaitokban sem árul egy gyékényen a tanító és a gyógyító , lévén , hogy egészen más a két tevékenység Célja és főleg Tétje , bizonyos átfedésekkel természetesen . Ugyanis míg a testi egészséggel mindössze ezt a néhány földi évtizedeteket tudjátok legfeljebb komfortosabbá tenni , esetleg pár évvel meghosszabbítani , addig a gondolkodásotok Általam tanított átalakításával magát az Örökkévalóságot nyerhetitek meg magatoknak . Mert az Örökkévalóság bizony Valóság , ahogy ez egyesegyedül a ti magyar nyelvetekből ki is olvasható !dimenz-ok.jpg

   Nos ez sem véletlenül van így , mint ahogy az Isteni Rendben nincsenek is véletlenek , az csak a ti fantáziálásotok következménye .

   Ugyanis az a bizonyos " gyékény" a Kárpát medencében , a ti országotokban van !    Braziliában Isten Jánosára azt a Feladatot bíztam , hogy  az ő " gyékényén " , az abadiániai birtokán , a Csodák Birodalmában Hitre segítsen néhány millió embert , addig Magyarországon , ugyanabban az időben , a hetvenes évek végén " Isten Ferencére " , Dombi Ferencre nem kevesebbet bíztam , mint a Tanításaimat .

abad-6.jpg

  A  harmadik nap hajnalán neked sugallt szimbólum ezt jelzi . Az akkori tanítói küldetésem jelenlegi megfelelője a 43 füzetből álló "  Hang " sorozatban található .  Ezekben Dombi Ferencen keresztül adok választ az élettel , halállal , munkahellyel , családdal , betegséggel , szerelemmel , párkapcsolataitokkal ...stb kapcsolatban feltett mintegy 20 000 kérdésetekre , mai nyelvezettel , az Evangéliumaimmal abszolut összhangban , kibontva az azokban helyenként csak magjában átadott gondolataimat . Ezért írattam le médiumommal azt , hogy a Hang az elképzelhető Legnagyobb Kegyelem és lehetőség abad-dombi-f.jpgszámotokra ahhoz , hogy sikeres vizsgát tegyetek annak az Országnak a törvényéből , a Szeretetből , ahonnan annakidején Isten Saját Képére teremtett Szellemi Lényként önként elpártoltatok , hogy végre visszatérhessetek oda , az Örök Szellemi Hazátokba .

  Ezekben a kötetekben óvva intettelek benneteket arra , hogy bár az egyszeri és nem megismételhető  Hang - ot csak ti magyarok kaptátok , nehogy ezt is " magyarkodásra " , sovinizmusra használjátok mert FELADATUL kaptátok , hogy terjesszétek el az egész világon . Lelketek felelőssége rajta , hogy legalább ennek a mostani  Isteni Feladatnak meg akartok e felelni ! Megfelelő abad-computer.jpghozzáállással , okos " marketinggel " megmilliószorozhatjátok akkori Apostolaim hatékonyságát tanításaim elterjesztésével az egész Földkerekségen .

( Megjegyzés : Ezidáig már öt nyelven olvasható a hang , hála a jóakaratú , a Feladat súlyát átérző barátainknak )

   Most elárulom neked , hogy miért nem engedtem meg , hogy az Entitások meggyógyítsanak ott és , hogy miért fájt annyira neked egyetlen kivételként , amikor Joao a Színpadon, a abad-healing-joao.jpgszínpadi kellék fanyelű konyhakésével ( te már tudod , hogy minden fizikai műtét ott csupán színház a nézőseregnek , hiszen a gyógyítások nem a fizikai dimenziókban történnek ) kapargatta a szemgolyódat .

   Hát gyermekmem egyszerűen azért , mert nagyon nem helyes célt tűztél ki magad elé a kimeneteledkor . Azt fogadtad meg Szent Úticélként  , ha még emlékszel , hogy  ha újra látsz a gyógyíthatatlannak ítélt szemeddel , akkor arra teszed az életedet , hogy hirdetni fogod az egész világnak Isten végtelen hatalmát , azt , hogy Őnála semmi sem lehetetlen . 

 

Hogy mi volt ezzel a baj , mikor teljesen igaz ? Csupán csak annyi , hogy te is a gyógyitó képességemet akartad hangsúlyozni és nem azt, amiért jöttem , amiért szenvedtem és amiért meghaltam a kereszten .

jezus-ecce-homo-antonio-ciseri.png

   Pedig te már hét éve olvasod a Hangot és az Evangéliumaimat és nagyon jól tudtad , hogy nem azért jöttem , hogy erre a pár évtizedre egészségesen tartsam a már eleve halálraítélten született testeteket , hanem azért , hogy a kezetekbe adjam a szabadulásotok kulcsát , amivel kinyithatjátok az Örökkévalóságotok Kapuját , ha még földi életetekben el tudtok a " keskeny ösvényen "  ( Máté 7 / 13 , 14 ) jutni odáig .

   Gyerekem , csak így tudtalak a Számomra jelenleg teljességgel lényegtelen " Megdicsőítésemtől " eltéríteni és megtartani azon az Úton és abban az Irányban , amiben leszületésedkor megegyeztünk .

tolgyesi-gy--8-1.jpg

    Örülök annak , hogy időközben eljutottál odáig a ráadásul még mindig erősödö honvágyad ellenére , hogy magadtól nem mégy ki többet . Jól megtanultad a leckémet : A Föld nem Menyország se itt se Braziliában , hogy a földi lét nem arra való , hogy itt jól érezzétek magatokat , hanem kizárólag arra , hogy megtanuljátok

jezus-mariaval-es-martaval-henryk-siemiradsky-masolata.jpg

magatokat és nem a másik embert legyőzni ,   " a jobbik részt választani " ( Lukács 10 / 41 ) , hogy  megtanuljatok megbocsátani , ellenségeiteket szeretni , hogy növekedjetek a szeretetben , hogy " ...mert aki meg akarja menteni életét , elveszti . De aki elveszti Énérettem és az Evangéliumomért , az megmenti életét ! " ( Máté  10 / 25 )

A történet íme kikerekedett . Ha nem is egy gyékényen , de szorosan egymás mellett , egymástól elválaszthatatlanul árult kétezer évvel ezelőtt is és árul most is a Hit és a Szeretet , amint ezt az abadianiai abad-haromszog.jpgHáromszög is kifejezi . Amíg jónak látom , az Én Kórházam nyitva fog állni , hogy meg tudjátok erősíteni Hitetek Aranyfedezetét , amivel magatokat felvértezve vállalhatjátok és hirdethetitek az egész világon , hogy életetek hátralévő részének éretlmét egyedül az Én Utamon , a Szeretet Jézusi Útján járásban fogjátok megtalálni , hogy azon az Úton megmaradtok és mindvégig kitartotok . " Mert aki mindvégig állhatatos marad , az üdvözül " ( Máté 10 / 16 )

 

A  43 Hang kötet az interneten itt olvasható :

                           web-hang.hu

A lap menüjében található hang kereső kétezer kulcszava között megtalálhatjátok azokat a leveleket , amik arra a témára vonatkoznak amik Benneteket érdekelnek .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.